A krémmézben található méhpempő

Azok számára, akiket zavar a méz ki kristályosodása, érdemes egy valóban új terméket kipróbálni. A méhpempő igen kedvelt a piacokon, fanyar íze miatt azonban sokan úgy vélik, hogy egy bizonyos idő eltelte után sem lehet megszokni. Éppen ezért a gyártók kifejlesztették az úgynevezett krémmézet. Ebben a termékben a méhpempő minimum 5 százalékban megtalálható, ennek az összetételnek köszönhetően a fent leírt ízt egyáltalán nem érezzük majd. Nagy előnye, hogy a méhpempő jótékony hatásai jelen lesznek a szervezetünkben még akkor is, amikor mi magunk a kellemetlen ízét nem is érezzük. A krémméz további előnye, hogy hosszabb tárolás alatt sem kristályosodik ki a benne lévő méhpempő. Amikor pedig megkóstoljuk a terméket, sokkal krémesebbnek fogjuk érezni, mint a hagyományos mézet. A krémmézben található méhpempő pedig több hónap eltelte után sem fog felúszni az üveg tetejére, hiszen a termék állaga ezt megakadályozza. Így néhány hónap tárolás után is ugyanolyan jól fognak mutatni a piacon, mint mikor becsomagolták.