A szerencsejáték nem mindig a szerencsén múlik

tippmix tippek

Immár több ezer éve léteznek szerencsejátékok, hiszen mindig is voltak emberek, akiket vonzott a könnyen megszerezhető pénz gondolata; elvégre ki ne szeretne sokkal gazdagabb lenni egyik napról a másikra? A legrégebbi fizikai bizonyíték, ami szerencsejáték létezésére utal, több, mint 4000 éves, és mint annyi más „találmány”, az ősi Kínai Birodalomból származik. Ez persze nem zárja ki, hogy a játék koncepciója korábban is létezett, akár más államok területén is, csupán a történelem folyamán elvesztek az erre utaló nyomok, legalábbis egyelőre. Az ókori Rómában szintén népszerűek voltak a szerencsejátékok, hiszen számos törvény maradt fenn, ami a kockázást említi.

A sporteseményekre történő fogadás sem számít újdonságnak, hiszen tudjuk, hogy már az Örök Városban is fogadtak többek között gladiátorjátékokra vagy kocsiversenyekre.

A lóversenyekre, illetve a futball mérkőzésekre történő fogadásnak Nagy-Britanniában több évszázados hagyománya van. Ha sporteseményekre fogadunk, tehetjük azt vaktában tippelgetve is, a megérzéseinkre hagyatkozva, és a nagy számok törvénye alapján valószínűleg nyerünk is néha-néha, ám hosszú távon, összességében több pénzt veszítünk, mint amennyit nyerünk.

Amennyiben szereted a Tippmixet, de nem akarod sem a pénzed, sem az időd vesztegetni, az ingyenes Tippmix tippek azok, amikre szükséged van.

A maxtippmixtippek egyedi szűrő és stratégiai rendszerek, illetve a rendelkezésre álló információk segítségével megbízható tippeket készít sportesemények végeredményét illetően.

Ha feliratkozol hírlevelünkre, tippjeink egy részéhez hozzájuthatsz egyetlen forint kifizetése nélkül is, és nem kell semmit sem megosztanod sehol. Különböző prémium szolgáltatásaink közül is megfizethető áron választhatsz, találd meg a számodra legideálisabbat még ma! Az közös bennük, hogy a tuti tippeket délelőttönként kapod e-mailben és jellemzően 30 napra szólnak, viszont ha például inkább hétvégén érsz rá meccsnézéssel és fogadással foglalkozni, neked találtuk ki a Just Weekend szolgáltatásunkat.