Egyszerűbb, ha mindent felcímkézünk

Pálinka cimke

Biztosan mindenkivel előfordult már, hogy a különböző lekvárok és üvegek nem voltak felcímkézve, így fogalmunk sem volt, hogy miben mi van. Így sokkal egyszerűbb, ha mindent felcímkézünk, mert így mindig tudni fogjuk, hogy melyik üveg mit rejt, és azt is, hogy pontosan mikor készítettük, így biztosan nem fog megromlani.

Ezért ha készítünk saját házi pálinkát, akkor is érdemes feldíszíteni az üvegeket, hogy lássuk az évjáratokat és a különböző ízesítéseket is. Így a pálinka címke hatalmas segítség lesz a számunkra, mert nem csak unalmas üvegek fognak csücsülni a szekrények tetején.

Végülis ne féljünk attól, hogy ez hatalmas kiadás lenne a számunkra, mert nagyon olcsón juthatunk hozzá a címkékhez. Ezután sokkal jobb érzés lesz úgy benézni a hűtőbe vagy a kamrába, ha mindenen van címke, és mindent tökéletesen átlátunk. Így mindent sokkal könnyebben fogunk tudni rendszerezni az otthonunkban, amit a legtöbb háziasszony igenis szeret. Persze nem csak üvegeket címkézhetünk fel, hanem dobozokat és zacskókat is, hogy mindig mindent megtaláljunk.