Nagyteljesítményű szőnyegtisztítógép a nagytakarításokhoz

takarítógép bérlés

Immár a takarítógép bérlés Budapest összes kerületében elérhető, ami sokkal jobban megéri, mint a vásárlás, hiszen egy ipari minőségű takarítógép vételára még használtan is túl nagy kiadást jelent a legtöbb család számára, ráadásul legfeljebb csak akkor érné meg, ha napi használatban lenne; azonban még a legpedánsabb otthonokban sem szokás naponta nagytakarítást végezni, ráadásul kisebb, vagy zsúfoltabb lakások esetén még a tárolás sem feltétlenül egyszerű.

Amennyiben gépkölcsönzőnket választod, egyetlen percet sem kell a fővárosi dugókban vesztegelned, hiszen az eszközt munkatársaink házhoz viszik, majd érte is mennek.

A kárpittisztító gép kölcsönzés Budapest területén nem csak kényelmes, hanem gazdaságos is, hiszen nálunk nem csak a bérleti díj alacsony, de a kiszállítás is ingyenes, sőt, kaucióval sem kell számolnod.
A géphez jár kárpittisztító és szőnyegtisztító fej is, tehát elég egyetlen gép a szőnyegekhez, fotelekhez, kanapékhoz és ágybetétekhez, de akár autód belterében is használhatod, vagy bármelyik kárpitozott bútoron.

Egy profi takarítógép nem csupán a felszíni porral bánik el, hanem valódi mélytisztítást végez.

Meleg, tisztítószeres vizet fecskendez mélyen a szálak közé, majd erős szívófejével össze is gyűjti azt egy külön tartályba. Német gyártmányú Kärcher Puzzi 10/1 takarítógépeink nem csupán mélytisztítást végeznek, hanem egyúttal fertőtlenítenek is; ez mindig hasznos, azonban különösen előnyös, ha a lakásban élnek házikedvencek vagy kisgyerekek is. Emellett képesek a porallergiát okozó atkáktól is megszabadítani otthonod, amire egy hagyományos, egyszerű porszívó nem képes, mivel ezek a mikroszkópikus méretű élősködők jellemzően a bútorok, szövetek mélyén tanyáznak. Rendkívül nagy erejű eszközről van szó, hiszen turbinájának teljesítménye 1250 W, míg szórónyomása 1 bar. Ennek ellenére a gép könnyen mozgatható, mivel súlya alig több, mint 10 kilogramm. Használata egyszerű, és akkor sem okoz gondot, ha még sohasem használtál hasonló eszközt, azonban munkatársaink készséggel segítenek, és bemutatják a szakszerű használatot.

Fontos megjegyezni, hogy amikor felhívsz minket, azt mindig hívószámkijelzéssel tedd, hogy a helyszín és időpont egyeztetése gördülékenyebb legyen. Bár erre rendkívül kicsi az esély, amennyiben a gép használat során meghibásodna, mindenképpen hívj fel minket mielőbb, hogy kollégáink azonnal a helyszínre vihessenek egy új gépet.

Ha itt a nagytakarítás ideje, csak hívj minket, és garantáljuk, hogy még a legmakacsabb foltok helyén is csak makulátlan tisztaság és kellemes illat marad.