WooCommerce webfejlesztés cégeknek

A könnyen, gyorsan fejleszthető WooCommerce platform lehetőséget ad az egyedi igények kiszolgálására, és színvonalas megjelentetésére egyaránt! Egyik nagy előnye, hogy igazán jó minőséget lehet vele kihozni kevés pénzből, kiválóan működik, és nem kell rá milliókat költeni! További igen komoly előnye a SEO, mely ez esetben nem csak az egyes termékek keresőoptimalizását, hanem − sokkal hatékonyabb módon − az azonos termékcsoportokba tartozó áruk gyűjtőoldalaiét is elvégzi!
A Woocommerce webfejlesztés során nyugodtan használhatunk WordPress sablonokat, ugyanis ezeket eleve úgy tervezték, hogy alkalmasak legyenek a WooCommerce integrálására. A sablonon sosem szabad spórolni! Érdemes a StudioPress sablonjait használni, mert nagy előnyük, hogy a termékeket gyűjtő oldalak keresőoptimalizálását kifejezetten támogatják és megadják ehhez szükséges felületet! Aki WooCommerce webshop motort használ, annál egyszerűen bevezethető a komplett számlaautomatizálás is, mely a WordPress WooCommerce webshopjával és egy pluginnal megoldható.
A WooComerce extra funkcióihoz persze egyedi kódolást, vagy fizetős kiegészítőket kell vásárolni. Ha a levélsablont szeretnénk módosítani, vagy azt akarjuk, hogy az ingyenes kuponokat vásárlóink ajándékutalványként vásárolhassák meg, akkor az egy fizetős kiegészítővel megoldható! WooCommerce webfejlesztés esetén fizetős funkciókkal szinte bármi megtehető!