Válaszd a Pe-ki Lux apartmant ha Balatonfüreden jársz!

Ha a Balatonra gondolunk talán nem nagyzolás azt mondani, hogy a többségnek Siófok vagy Balatonfüred ugrik be elsőre. A Tagore sétány, a színes-szagos lángosos üzletek, a partmenti játékboltok, úszómatracos bazárok. A zsivaj, túristahajók, élmények. Ha füreden kicsit szétnézünk, nagyon sok látnivalót, érdekességet találhatunk, még úgy is, hogyha esetleg háttal állunk a Balatonnak.
Egyből ott van a parthoz közel a szívkórház és mögötte a kiserdő, melyet büszkén neveznek a város tüdejének s mely 9,5 hektáron várja a kikapcsolódni vágyókat gyönyörű fenyveses környezetben. Sokan úgy gondolják, ha nyaralásról van szó, akkor lehetőleg a nyári évszakban utazzanak el egy kicsit pihenni, ezzel pedig megfosztják magukat a tavasztól vagy az ősztől, mely évszakok szintén alkalmat adnak arra, hogy elutazzunk. Füreden múzeumok, emlékházak és a Lóczy barlang várja az érdekességre vágyókat. Az évnek ebben az évszakaiban is sokszor van jó idő és a túrista forgalom sem akkora, mint főszezonban.
Ha a szállásunk miatt aggódnánk, akkor ne tegyük, mert az interneten keresve az Apartman, szállás Balatonfüred, szavakkal egyszerűen megtalálhatjuk a legjobb helyeket saját magunk és családunk számára is. Ősszel is nagyon sok programot találunk, hiszen füreden sétálni, vitorlázni, vagy éppen kerékpározni is tökéletes az idő. Ha kirándulni vágyunk, akkor remek lehetőség Tamás-hegyen megtalálható a háromemeletes, fából épített Jókai kilátó. A kilátó tetejéről felejthetetlen tájkép tárul elénk, egészen Balatonfüred jellegzetes épület csoportjáig, valamint belátjuk szinte a teljes Tihanyi-félszigetet. Ha pedig igazán szép helyen szeretnénk ebédelni vagy vacsorázni, akkor a Balaton partra bármikor lemehetünk, hiszen a legjobb étkeket az igazán autentikus partmenti kifőzdékben ehetjük.
Egy együtt töltött hétvége, ami tökéletes kikapcsolódást nyújt a pároknak és a családoknak is, de akkor is remek lehetőség ha egyedüllétre vágyunk a tó adta környezetben. A legjobb programok kiválasztásához, s a kikapcsolódáshoz segítséget nyújt a Pe-Ki Lux Apartman Balatonfüreden. Ha egyszer megtapasztaltuk a hely hangulatát, szinte garantáltan minden évben vissza fogunk járni, mert a Balaton minden évben más – új arcát mutatja nekünk.